Gebroeders Janssen bij Alfred


Beeldbijschrift: De aankondigingsvideo van TBWA zet uitzicht op Alfred

Bas Janssen licht de overstap toe: “Alfred is een zelfstandig bureau dat voldoet aan een visie: reclame maken voor de Happy Many. Het is precies waar we van houden. Executive Creative Director van Alfred Jeroen van de Sande: Wij denken dat ze heel goed zijn bij Alfred passagier. Koen Janssen: “We hopen vooral dat we in elf nieuwe rollen van Creative Director een smaak aan Alfred kunnen dougen die nieuw is toch heel goed verleden door het bureau. »

Bas Janssen: “Bovendien had ik de wens om dichter bij huis te gaan werken. Deze overstap volgde me toch weer 70 meter rijden. (Uit kantoren van TBWA en Alfred liggen praktijk naast elkaar, red.).

Frekkel

De broers studeerden in 2014 aan de Willem de Kooning Academie en stuitten op een campagne voor alle Gebroeders Janssen in Nederland. Ze werden tijdens de Young Guns International Awards uitgeroepen tot “Student van het jaar”. Na de academie werkte het team bij N=5, INDIE en TBWA, waar ze onder andere twee Gouden Loeki’s wonnen: voor ‘Frekkel’ en ‘Freddie’ van Staatsloterij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık