Alain Nasreddine is niet in de buurt van LHJMQ


Alain Nasreddine is uit Québec weggegaan en heeft de meeste moeite met het vergeten van de wortels. De entraîneur-assistent van de Stars uit Dallas vroeg aan zijn zoon Alec, of hij een verzoek van de LHJMQ kan indienen om zijn woonplaats op het territorium van het circuit te zien.

• Ofwel: Remparts: la belle histoire d’Andrew Gweon

• Ofwel: Patrick Roy neigde naar Yanick Jean

La demande a été goedgekeurd il ya environ deux semaines. Alec Nasreddine, een aanvaller, evolueerde dit seizoen met het programma van de Hounds de Notre Dame, in Saskatchewan. Het is een van de eerste seizoenen van het seizoen in Canada, maar de meerderheid van het hockeyparcours in New Jersey is een van de titels van een joint titre van de entraîneur met de Devils van het seizoen van 2015 dernière.


Alec Nasreddine

Foto beleefdheid

Alec Nasreddine

Verschillende opties

Natuurlijk, de optie om de route aux États-Unis te volgen, dans un collège américain of dans la USHL, la ligue junior chez nos voisins du Sud, demeure bien ouverte chez les Nasreddine.

“On voulait lui ajouter l’option du junior majeur canadien.” Met notre adresse postale, il aurait été admissible au repêchage de la Ligue de l’Ontario [OHL]. En tant que Québécois, je voulais que, s’il besluit de jouer junior, il le fasse dans la LHJMQ. Als je een tijd van prendre bent die beslissingen neemt, is het belangrijk dat je weet wat er is gebeurd met Nasreddine, gezamenlijke mardi soir in de residentie van Texas.

Voor Québécois, met een verleden qua seizoen dans la LHJMQ, van 1991 tot 1995, met les Voltigeurs de Drummondville, met les Saguenéens de Chicoutimi, is het belangrijk om zeker te weten dat het door Québec gepasseerde besluit is ‘werkgever le chemin de la Ligue canadienne de hockey.

“Je suis passé par la voie de la LHJMQ, je suis un Québécois et ma famille y est toujours.” C’est très important pour moi. Cette ligue m’a beaucoup donné et m’a aidé à me rendre of je suis rendu. »

Pas op Crosby

Nasreddine tien d’ailleurs à spécifier une thing: “Mon gars, ce n’est pas un talent spécial.” Overtuig je van Sidney Crosby. Mais c’est un bon petit joueur et on veut qu’il puisse avoir plusieurs options. »

Er is een andere optie die beschikbaar is: het programma voor nationale ontwikkeling van Amerika. Alec Nasreddine is geslaagd voor de eerste fase en zit nog in het selectieproces voor deze opleiding.

D’ailleurs, de autre fils van Alain Nasreddine, Loic, evolueerde lui aussi avec les Hounds de Notre Dame. Il est une année plus jeune qu’Alec.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *