Anthony Gordon mist de training van Everton tijdens de gesprekken met Newcastle | Everton


Anthony Gordon miste woensdag een tweede trainingsdag met Everton te midden van gesprekken over een mogelijke verhuizing van £ 35 miljoen naar Newcastle.

Everton verwierp afgelopen zomer een bod van 40 miljoen pond van Chelsea op de international van Engeland Onder-21 en had thuistalent gewaardeerd op 55 miljoen pond, maar leek na verdere onderhandelingen met Newcastle minder te accepteren. Gordon zou graag willen verhuizen naar het noordoosten en heeft niet getraind met Everton terwijl de twee clubs een deal bespreken. Volgens Everton was de afwezigheid van de 21-jarige gepland.

Het vertrek van Gordon zou geld opleveren voor Everton om hun eerste ondertekening van het januarivenster te maken nadat hij een huurovereenkomst voor Villarreal-spits Arnaut Danjuma had gezien die werd gekaapt door Tottenham Hotspur.

Hun prioriteit is echter het vinden van een nieuwe manager na het ontslag van Frank Lampard op maandag.

Ondanks de bedenkingen van Marcelo Bielsa over de baan, blijft Everton in contact met de voormalige manager van Leeds, de eerste keuze van eigenaar Farhad Moshiri. Everton weet dat het aantrekken van Bielsa halverwege het seizoen en midden in een degradatiestrijd moeilijk zal zijn en heeft verschillende kandidaten in overweging. Er is contact gelegd met vertegenwoordigers van Sean Dyche en de voormalige Burnley-manager zou graag zijn managementcarrière bij Goodison Park nieuw leven inblazen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *