Arnaut Danjuma omschrijft de transfer naar Tottenham als ‘een no-brainer’ in zijn eerste woorden sinds hij op huurbasis werd verhuurd



De Nederlandse buitenspeler komt op huurbasis binnen als het eerste contract van de club voor de transferperiode van januari, ondanks dat hij enkele dagen geleden had ingestemd met een contract bij Everton.

“Het is duidelijk dat deze kans erg belangrijk voor me is. Ik ben heel erg blij om hier te zijn”, vertelde hij op de website van de club.

“Om eerlijk te zijn, zodra Tottenham Hotspur arriveerde, was het een no-brainer.

“Het is een enorme club met een briljante coach, briljant personeel en de faciliteiten zijn natuurlijk geweldig. Dus voor mij ben ik heel erg opgewonden om deel uit te maken van het team.

“Ik hoop positief te zijn, hoop een goede indruk achter te laten, hoop mijn kwaliteiten als speler te kunnen bewijzen, hoop iets nieuws te geven en iets te boeien voor de fans. En natuurlijk zo hoog mogelijk mikken in elke competitie waar we zijn. in competitie.”

Danjuma komt over van Villarreal en Spurs heeft de optie om hem definitief vast te leggen.Nadat hij eerder tijd doorbracht bij Bournemouth, is de speler vastbesloten om naar Noord-Londen te verhuizen.

Hij vervolgde: “Als ik al op mijn carrière terugkijk, denk ik dat er nogal wat momenten waren waarop ik me niet echt hoefde aan te passen aan de cultuur van de club, vooral [as] naar Engeland komen is voor mij als thuiskomen.

“Ik spreek de taal, ik ben erg gewend aan de cultuur, ik ken de mensen dus ik hoop dat ik niet te veel nodig heb [time] mezelf aanpassen. En ik zal mijn best doen om zo snel mogelijk in het team te passen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *