Beoordeling PS5 Pulse 3D draadloze headset


De Pulse 3D Wireless Headset zet een lange traditie in gaming voort.Bij elke nieuwe Sony-console hoort een nieuwe PlayStation-headset, en daar verandert de uitgever voorlopig nog niets aan.

Sony-gamingheadsets verschenen op de PS3 met de eerste Wireless Stereo Headset, vervolgens de Gold Wireless Stereo Headset op PS4 en ten slotte op de PS5 met de Sony PlayStation Pulse 3D Wireless Headset. Net als zijn voorgangers presteert de nieuwe PS5 Pulse 3D Wireless Headset absoluut uitstekend op de geluidsafdeling, met gedetailleerd stereo- en surroundgeluid. Nieuwe functies zoals 3D Tempest AudioTech-ondersteuning maken dit echter waarschijnlijk de onmisbare PS5-headset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *