Biden Admin ‘zucht van verlichting’ tijdens de ontdekking van Pence Docs, zegt CNN-panellid


Een panellid van CNN zei dinsdag dat de regering-Biden “opgelucht moet ademen” over de ontdekking van geheime documenten in het huis van voormalig vice-president Mike Pence.

‘Als u de regering-Biden bent, zoals volgens mij onze Phil Mattingly meldde, dan slaakt u een zucht van verlichting, nietwaar? Dit is duidelijk een probleem, en heeft zeker betrekking op geheime documenten en hoe ze in het algemeen naast elk individueel geval worden behandeld, “zei CNN National Affairs Analyst Kasie Hunt. “Maar weet je, luisteren naar sommige van deze wetgevers die met onze heuvel praten bemanning gedurende de dag, dat is verdomd wat Mark Warner zei. Hij is het hoofd van de… de voorzitter van de inlichtingencommissie van de Senaat. Je kunt de nuances van hun stem horen. Ik kan dergelijke geheime informatie niet verwerken. (GERELATEERD: ‘Een wijdverbreid probleem’: CNN Reporter stelt ‘amnestie’ voor geheime documenten voor)

LOOK:

Voormalig vice-president Pence bracht de National Archives and Records Administration op 1 januari op de hoogte van de vondst van geheime documenten in zijn huis in Indiana. 18 naar aanleiding van berichten dat er geheime documenten zijn ontdekt in het Penn Biden Center en het huis van president Joe Biden in Wilmington, Delaware.

FBI-agenten deden op 28 augustus een inval in Mar-a-Lago, het landgoed in Florida dat eigendom is van voormalig president Donald Trump. 8 tijdens het onderzoek naar beschuldigingen dat geheime documenten waren verwijderd toen Trump zijn ambt in januari 2021 verliet, ook al beweerde Trump dat hij de documenten had vrijgegeven.

Procureur-generaal Merrick Garland stelde speciale raadsman Robert Hur aan om de Biden-zaak te onderzoeken, terwijl hij Jack Smith aanstelde als speciale raadsman om Trump te onderzoeken.

“We zullen geen speciale pleitbezorgers meer hebben. Misschien nemen ze de Biden-zaak en de Pence-zaak en geven ze beide aan Rob Hur”, zei CNN-correspondent Jamie Gangel. “Ik denk ook dat we heel snel zullen zien dat de archieven alle alumni, ex-vice-presidenten, ex-presidenten kunnen bereiken, en dat zeg ik niet lichtvaardig, laten we ‘amnestie’ zeggen. Jongens, ga alsjeblieft terug en kijk en kijk of er … nog een keer is.

“Het doet me gewoon denken aan de lange oude zin, maar voor de genade van God zal ik het doen, toch?” zei Hunt. “Want als je kijkt naar hoe al deze Republikeinse politici het Biden-nieuws hebben behandeld, hoeveel Democraten het Trump-nieuws hebben behandeld, dan zijn er duidelijk verschillen tussen hen, maar je realiseert je een beetje dat je weet dat in onze politiek mensen zo snel zijn om oordelen en zo snel veroordelen vanwege de stam waartoe ze behoren, en niet noodzakelijkerwijs vanwege het gedrag zelf.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *