De MicroSD-kaart van 1,5 TB van Micron kost meer dan DiamondRuim zeven maanden na de lancering, ‘s werelds eerste 1,5 TB Micro SD kaart, Micron MTSD1T5ANC8MS-1WT, geland, nou ja bijna. Een handvol technische groothandelaren heeft de kaart, ook wel bekend als de i400, op hun website vermeld en afhankelijk van hoeveel u er nodig heeft en in welk gebied u koopt, moeten klanten mogelijk minstens vier maanden wachten. Muis, Pijl en Avnet (en haar dochterondernemingen Farnell (opent in een nieuw tabblad), newark (opent in een nieuw tabblad), Artikel 14) hebben het al vermeld met Newark als de goedkoopste in Newark, slechts $ 420,53, een prijs inclusief gratis verzending.

Koop er minstens 12.000 om de prijs te zien dalen tot $ 381 (met een totale kostprijs van meer dan $ 4,5 miljoen), geen slechte prijs voor 18 PB (ja, dat is petabytes) aan solid-state opslag die niet meer dan 4 kg mag wegen ( zonder de verpakking natuurlijk). Voor het geval je het je afvroeg: deze microSD-kaart kost ongeveer hetzelfde als het gewicht van de diamant van 0,125 karaat ($ 1,1 miljoen per kg).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *