Forza Motorsport had me niet zo enthousiast moeten maken over het vuil


Ik zou niet zo opgewonden moeten zijn door de woorden “vuilophopingen zijn realistischer”, maar hier ben ik, positief opgewonden bij de gedachte dat mijn auto in Forza Motorsport een vuile pup wordt tijdens een race.

In Xbox en Bethesda’s Developer Direct ging Forza Motorsport-maker Turn 10 in op de fijnere details van de aankomende Xbox Series X-racer. zijn meer dan 800 upgrades die je in je voertuigen kunt passen, en dat er 20 omgevingen zijn om doorheen te dwalen.

Maar wat me echt opviel, waren de kleine dingen.

Screenshot van Forza Motorsport

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

De Sound Director van Forza Motorsport liet zien hoe het installeren van deze 800 upgrades op uw voertuigen verschillende geluidsprofielen voor uw auto zal creëren, die de onderdelen weerspiegelen die u hebt geïnstalleerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *