Het verhaal van Flames forward Walker Duehr en de bedreigde puck


Inhoud van het artikel

Tijdens het Celebrity Poker Tournament van dinsdag, een geweldige inzamelingsactie voor de Calgary Flames Foundation, kun je er zeker van zijn dat de andere kaarthaaien op hun hoede waren voor Walker Duehr, de vierde linie.

Advertentie 2

Inhoud van het artikel

Als je een puck voor 18.000 getuigen kunt laten verdwijnen, wie weet welke trucs je nog meer in petto hebt, toch?

Inhoud van het artikel

“Het was waarschijnlijk het gekste doelpunt dat ik ooit heb gescoord, gewoon omdat niemand wist dat het oké was. Niet de scheidsrechters, niet zomaar iemand”, zei Duehr glimlachend, terugdenkend aan de gedenkwaardige doelpuntenmaker op maandag tegen de Columbus Blue Jackets. en je zag niet echt iemand springen of zo, omdat niemand het wist. Zelfs als je ernaar kijkt, zie je het nooit echt. Ik bedoel, je ziet hem door zijn vijf gaten gaan en dan verdwijnt hij, dus je hebt geen idee waar hij heen ging.

Inhoud van het artikel

Toen die puck…poef…verdwenen was, dacht Duehr dat Blue Jackets-doelman Joonas Korpisalo net genoeg had moeten scoren.

Advertentie 3

Inhoud van het artikel

“Ik dacht: ‘Oh, goede redding van hem’, zei hij. “Ik betrapte hem schoon en zag hem daarna niet meer, dus ik dacht dat hij undercover was en dat hij geluk had toen hij erop lag.”

In de uitzendcabine riep Rick Ball van Sportsnet uit: “Er is een schot en ze scoren! Oh sorry, zit dat daarbinnen?”

Duehr’s teamgenoot Jakob Pelletier had een bevoorrecht uitzicht en was er zeker van dat hij de puck de achterkant van het net hoorde raken, maar toen niemand anders reageerde, begon ook hij aan zichzelf te twijfelen.

“Ik stak mijn handen omhoog en toen zag ik de doelverdediger liggen alsof hij de puck onder zich had en ik dacht: ‘Ben ik dom? Wat is er aan de hand?’ zei Pelletier.

Advertentie 4

Inhoud van het artikel

Op de thuisbank van Saddledome keken Darryl Sutter en Tyler Toffoli onmiddellijk naar de monitor, omdat ze een herhaling moesten zien.

En Andrew Mangiapane?

“Ik wist niet wat er aan de hand was en de claxon ging af”, zei Mangiapane. “Ik dacht dat iemand misschien zijn vinger had laten glijden en per ongeluk op de knop had gedrukt.”

Het was geen operatorfout.

Toen grensrechter James Tobias arriveerde, zag Pelletier eindelijk de ontbrekende puck en wees erop dat het koekje, zoals ze zeggen, in de mand lag.

Ongeveer 15 seconden nadat Duehr die one-timer had ontkurkt, was het feest begonnen.

Vanaf zijn play-by-play-baars grapte Ball: “Ik zal mezelf nooit meer in twijfel trekken!”

Flames forward Walker Duehr heeft zeven keer op rij gespeeld sinds hij werd teruggeroepen uit de Calgary Wranglers van de AHL.
Flames forward Walker Duehr heeft zeven keer op rij gespeeld sinds hij werd teruggeroepen uit de Calgary Wranglers van de AHL. Darren Makowichuk/Postmedia

“EEN VREEMDE MANIER OM TE SCOREN”

Duehr was verheugd zijn tweede competitiedoelpunt te begraven, maar zijn belangrijkste doel is om een ​​ander soort verdwijntruc te voorkomen.

Advertentie 5

Inhoud van het artikel

De 25-jarige rechtsbuiten speelde zeven keer op rij sinds hij werd teruggeroepen door de Calgary Wranglers van de AHL. Fan).

“Het was goed om een ​​paar wedstrijden op rij te hebben. Je kunt voortbouwen op je spel en mijn spel meenemen naar de NHL, nietwaar?” zei Duehr, die 11 schoten op doel en 15 treffers maakte tijdens deze NHL-auditie. Het is fijn om elke dag naar buiten te kunnen gaan en beter te worden in dingen die ik misschien niet zo goed deed of dingen die ik goed deed, daar elke wedstrijd en elke dag op training in te groeien.

“Het wordt gewoon steeds comfortabeler met iedereen om je heen, met je nieuwe omgeving, en dan krijg je meer vertrouwen. De lichten zijn elke avond aan in deze competitie, dus het is gewoon vertrouwen winnen in deze omgeving en wennen aan deze geweldige tijdelijke omgeving”.

Reclame 6

Inhoud van het artikel

Natuurlijk, maar dat lijkt niet zo belangrijk als je een doelpunt maakt en niemand het lijkt op te merken.

“Het was een rare manier om je eerste thuisdoelpunt te scoren”, gaf Flames-speedster Dillion Dube toe, die de winnaar van de verlenging tegen de Blue Jackets neerschoot. “De viering liep daar wat vertraging op, maar we waren allemaal enthousiast voor hem. Het was geweldig om te zien.”

IJS FRIETJES: Het Celebrity Poker Tournament van dinsdag bracht maar liefst $425.000 op voor de Flames Foundation. Voormalig NHL-speler Peter Allen nam de hoofdprijs mee naar huis op het uitverkochte evenement en schonk de buit direct aan een goed doel.

wgilbertson@postmedia.com

Twitter.com/WesGilbertson

Advertentie 1

opmerkingen

Postmedia zet zich in voor het behoud van een levendig maar beschaafd discussieforum en moedigt alle lezers aan om hun mening over onze artikelen te delen. Het kan tot een uur duren voordat reacties zijn gemodereerd voordat ze op de site verschijnen. We vragen u om uw opmerkingen relevant en respectvol te houden. We hebben e-mailmeldingen ingeschakeld – u ontvangt nu een e-mail als u een antwoord op uw opmerking ontvangt, als er een update is voor een reactiethread die u volgt of als een gebruiker uw opmerkingen volgt. om uw e-mailinstellingen aan te passen.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *