Journalisten vergelijken Schiff en Santos nadat McCarthy democraten uit commissies heeft getrapt


Op dat moment ruil met House Speaker Kevin McCarthy op woensdag brachten verslaggevers George Santos ter sprake toen ze de Californische Republikein vroegen naar zijn beslissing om democraten eenzijdig uit commissies te verwijderen.

Verschillende journalisten tekenden vergelijkingen tussen George Santos en de in ongenade gevallen democraten Adam Schiff en Eric Swalwell in een poging McCarthy af te schilderen als een huichelaar.

McCarthy reageerde door een schril contrast tussen de zaken te presenteren.

Verwijzend naar Schiff, de spreker gezegd de democraat “loog tegen het Amerikaanse publiek”.

“Zelfs de inspecteur-generaal zei het. Toen Devin Nunes een memo uitbracht, zei hij dat het verkeerd was. Toen we een laptop hadden, gebruikte hij die voor een verkiezing om aan politiek te doen en zei dat het verkeerd was en zei dat het de Russen waren toen hij het wist iets anders, toen hij de informatie kende, ‘zei McCarthy. “Hij gebruikte zijn positie als president, wetende dat hij over informatie beschikte die de rest van Amerika niet heeft, en loog tegen het Amerikaanse publiek.”

Schiff probeerde op beruchte wijze de publicatie van de Nunes-memo te voorkomen. De memo onthulde dat de FBI in 2016 van de geheime FISA-rechtbank arrestatiebevelen had verkregen om een ​​medewerker van de Trump-campagne in de gaten te houden, maar de rechtbank niet meedeelde dat de informatie die werd gebruikt om het bevel te onderbouwen, afkomstig was uit democratische bronnen. Schiff liet toen de zijne los Opmerkingdie valse verklaringen aflegden die in contrast stonden met de conclusies van de Nunes Memo.

Eric Swalwell, de Democratische vertegenwoordiger uit Californië, is na zijn dood bekritiseerd onthuld dat hij contact had met de Chinese spion Christine Fang – ook wel bekend als “Fang Fang”.

McCarthy beweerde dat de acties van Swalwell hem een ​​te groot veiligheidsrisico maakten voor de inlichtingencommissie.

Santos heeft veel regelrechte leugens over zijn verleden verteld, ook over het zijne onderwijs, functie, Relatie statusen religieuze achtergrond – maar geen van hen lijkt de nationale veiligheid aan te tasten of het politieke proces te ondermijnen.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *