Kei Kamara de retour naar de ingang


Après avoir rate la séance d’entraînement de lundi, l’attaquant Kei Kamara était de return avec ses coéquipiers du CF Montréal au Stade olympique, mercredi.

• Ofwel: Ballou Tabla s’en va en Turquie

• Ofwel: CF Montréal: het dossier van Joaquin Torres gereguleerd sous peu?

In een conflict met het debuut van de année, de veteraan van 38 jaar die afwezig was, plus dat het een kleine week zou zijn geweest om in Detroit te restaureren, was het zeker dat de sociale contacten.

Na een transactie te hebben aangevraagd bij de leiders van CF Montréal, keerde Kamara vorige week terug naar Montréal en werd woensdag getraind. L’entraîneur-chef Hernan Losada etait d’ailleurs peu satisfait des congés étradudos de son joueur d’avant.

Volgens sportief directeur Olivier Renard is de inwoner van Sierra Leone niet tevreden met zijn contract bij CF Montréal, die graag onderdak wil bieden. Au terme de la seizoen 2022, l’équipe avait activité l’option d’un prevé au pacte.

Embauché en février, Kamara verzamelde nieuwe goals en zeven vermeldingen van assistent in Major League Soccer l’an dernier.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *