Madonna biopic gedropt als zanger begint aan wereldtournee


De verwachte biopic van muzieklegende Madonna neemt voor onbepaalde tijd vakantie. Het project, dat het icoon zelf zou gaan regisseren, is niet langer in ontwikkeling bij Universal Pictures, aldus meerdere bronnen. De verscheidenheid.

Speculaties over het lot van de film begonnen onmiddellijk nadat Madonna vorige week een wereldtournee over haar carrière aankondigde – een die shows in New York, Londen, Parijs en andere steden binnen enkele minuten uitverkochte. Insiders die bekend zijn met Madonna hebben gezegd dat haar enige focus ligt op toeren, maar ze blijft vastbesloten om op een dag een film over haar leven te maken.

Vertegenwoordigers van Madonna, Garner en Universal Pictures weigerden commentaar te geven op de kwestie.

Hoewel aangekondigd in 2020, is de ontwikkeling van de film verlengd tot eind 2022. Madonna werkte aan twee conceptscripts die belangrijke periodes uit haar creatieve en persoonlijke leven omvatten. Een eerdere versie is geschreven met Oscarwinnaar Diablo Cody (hun schrijfsessies waren uitzending veel op sociale netwerken). Erin Cressida Wilson (“Secretaris”, “The Girl on the Train”) nam een ​​tweede pass. afgelopen juni, De verscheidenheid kondigde aan dat Emmy- en Golden Globe-winnaar Garner de rol van popicoon had gekregen. Dit volgde op een slopende kookweek met een groep jonge acteurs (waaronder Florence Pugh, “Euphoria”-ster Alexa Demie, Odessa Young en Bebe Rexha) die een zang- en dansbootcamp bijwoonden.

Donna Langley, president van de Universal Filmed Entertainment Group, presenteerde het project voor de studio, samen met producer Amy Pascal, wiens gelijknamige productiebedrijf is gebaseerd op het Uni-kavel. Sara Zambreno en de oude Madonna-manager Guy Oseary zouden als uitvoerende producenten dienen. Het project zou een reünie hebben betekend voor Madonna en Pascal, die samen werkten aan de honkbalklassieker ‘A League of Their Own’ uit 1982.

Madonna heeft als regisseur twee speelfilms op haar naam staan: ‘Filth and Wisdom’, een komediedrama uit 2008 dat zich afspeelt in het Verenigd Koninkrijk, en ‘WE’ uit 2011, een historische romance over de troonsafstand van koning Edward VIII. trouwen met de Amerikaanse gescheiden vrouw Wallis Simpson. . .

Marc Malkin heeft bijgedragen aan dit rapport.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *