Volgens Meta worden de Facebook- en Instagram-accounts van Donald Trump hersteldVoormalig president Donald Trump kan terugkeren naar Facebook en Instagram, maakte de eigenaar van de twee kolossale sociale mediasites woensdag bekend.

In een verklaring die door meerdere nieuwsuitzendingen werd gerapporteerd, zei Nick Clegg, president van wereldwijde zaken bij Meta, dat de rekeningen van de voormalige president zouden terugkeren met “nieuwe waarborgen om herhaling van overtredingen te voorkomen”.

Volgens de verklaring van de heer Clegg omvatten deze waarborgen “verhoogde straffen voor herhaalde overtredingen – straffen die van toepassing zullen zijn op andere publieke figuren wier rekeningen worden hersteld na schorsingen in verband met burgerlijke onrust onder ons bijgewerkte protocol”.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *