EXCLUSIEF: Donald Trump Jr. schetst plannen voor nieuwe ‘getriggerde’ podcast


Donald Trump Jr. gaf een voorproefje van hoe zijn nieuwe podcast, “Triggered”, eruit zal zien en besprak wat hij hoopt te bereiken in een exclusief interview op donderdag met de Daily Caller.

Trump Jr. tekende een meerjarig contract van zeven cijfers met Rumble. Een bron vertelt de beller dat de verwachting rond de 75.000 kijkers per aflevering lag. De eerste drie afleveringen van Trump Jr. werden echter meer dan 1,5 miljoen keer bekeken. Het huidige plan is dat Trump Jr. twee afleveringen per week uitbrengt, waarbij de ene aflevering gaat over zijn kijk op de politieke kwesties van de dag en de andere aflevering een langdurig interview met een speciale gast. De podcast richt zich niet alleen op politiek en behandelt niet-politieke kwesties zoals jagen, vissen en meer.

“Ik denk dat het leuk is om op een platform te zijn waarop je kunt zeggen wat er gezegd moet worden op een manier die niet de controles heeft die je overal anders krijgt. En dat betekent YouTube. Dat zou bedrijfsmedia betekenen. Ik vind het echt leuk om op een platform te zijn dat echt gelooft in vrijheid van meningsuiting, waar je de dingen kunt zeggen die je echt meent en je je daarna geen zorgen hoeft te maken Jaren van het bouwen van een platform dat iemand besluit dat ze je praatpunten van de dag niet leuk vinden en besluit je te dumpen zoals YouTube of eerlijk gezegd, de meeste sociale media op dit moment, ‘zei hij tegen de beller in een telefonisch interview.

Trump Jr. zegt ook dat hij gasten van buiten de politiek zal ontvangen. Hij vertelde de beller dat hij al een aantal jaren over aanbiedingen van podcast-bedrijven had gedebatteerd, maar uiteindelijk besloot om met Rumble in zee te gaan vanwege hun toewijding aan de vrijheid van meningsuiting.

“Ik denk dat de realiteit is dat er veel grote namen in het conservatisme zijn, maar ik denk ook dat het integreren van, weet je, iets dat verder gaat dan alleen politiek. Ik denk, weet je, ik ben gezegend dat ik veel coole dingen kan doen rond de wereld en interessante mensen ontmoeten. En dat heeft allemaal niets met politiek te maken. Uiteraard vecht ik voor de dingen waarin ik geloof. Ik ben, weet je, een heel sterke stem geworden in de strijd voor vrijheid van meningsuiting en voor vrijheid en alle dingen waarvan ik dacht dat alle Amerikanen erin geloofden. Maar dat lijkt niet meer het geval te zijn, maar dat betekent niet dat ik ervoor wil vechten. Dus ik denk dat we een heel interessant beeld zouden kunnen zien, weet je , terwijl we langs de lijn gaan, ‘zei Trump Jr. (GERELATEERD: Nieuwe peiling uit 2024 toont Donald Trump Jr. voor Pence)

LOOK:

McCarthy’s eerste interview op zijn nieuwe podcast was met House Speaker Kevin McCarthy. (GERELATEERD: Donald Trump Jr. tekent 7-cijferige podcastdeal)

Trump Jr. zei ook dat hij op zijn podcast zal praten over zijn passie voor jagen en het buitenleven.

“Ik denk dat dat het deel van mijn leven is dat behoorlijk interessant wordt. Het maakt sommige mensen kwaad, maar aan de andere kant, ik denk dat het niet voor niets getriggerd wordt genoemd. Dus daar kunnen we plezier mee hebben,” zei hij.

“Wat ook interessant is aan Rumble, is de interactieve aard van mensen die reageren op opmerkingen en het een beetje laten komen en gaan met de stroom. Dat is waar ik altijd van hou bij spreken in het openbaar, ik kan opstaan, praten voor een uur Ik heb niet eens een toespraak Maar alsof je gepassioneerd genoeg bent, weet je, het publiek begint het spel bijna te spelen en ze gaan daarheen en je kunt zien wat ze leuk vinden en er verder over praten en ze zullen een bijvoorbeeld voor jou, weet je, zodat we echt kunnen praten over alle dingen waar ze echt over willen praten en dat onderdeel een beetje interactiever kunnen maken, ‘voegde Trump Jr. toe.
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık