EXCLUSIEF: senator Blackburn introduceert wetgeving die de IRS-kosten verlaagt


De Republikeinse senator Marsha Blackburn uit Tennessee zal wetgeving invoeren die de gebruikskosten van de Internal Revenue Service (IRS) tot 2025 verlaagt.

De IRS User Fee Reduction Act creëert speciale verlaagde tarieven voor belastingbetalers met een bruto-inkomen van $ 5 miljoen of minder. Het bevat specifieke bepalingen voor de geleidelijke afschaffing van verlaagde vergoedingen, die van kracht zouden worden zodra de wetgeving van kracht wordt. (GERELATEERD: EXCLUSIEF: NRCC publiceert advertentie hartverscheurende Democraten die stemmen om 87.000 IRS-officieren toe te voegen)

“Democraten willen de IRS bewapenen door het miljarden dollars te geven, duizenden nieuwe agenten in licentie te geven en hen in staat te stellen gebruikersvergoedingen voor kleine bedrijven te verhogen”, zei de senator. Blackburn vertelde de Daily Caller.

“Ik hoor vaak van bedrijfseigenaren in Tennessee dat ze genoeg hebben van exorbitante vergoedingen waardoor ze het risico lopen niet te voldoen. De IRS User Fee Reduction Act is een belangrijke stap om bedrijven IRS-services toegankelijker te maken voor alledaagse bedrijven, om massale overheidsoverschrijdingen te voorkomen , en de broodnodige verlichting bieden voor de economie van Joe Biden”, voegde Blackburn eraan toe.

De IRS-vergoedingsverlaging zou verlichting bieden aan eigenaren van kleine bedrijven, zoals David Kelley, eigenaar van David Kelley Jewelers in Somerville, Tennessee. “Ik waardeer het harde werk van senator Blackburn namens de vrijwillige staat. Het verlagen van de IRS-gebruikersvergoedingen zal een grote bijdrage leveren aan het bieden van de nodige ondersteuning en verlichting aan eigenaren van kleine bedrijven zoals ik”, aldus Kelly.

Een andere eigenaar van een klein bedrijf, Marc McBride, president van Cox Oil Company in Union City, Tennessee, sprak zijn steun uit voor de senator. Blackburns wetgeving. “Dit wetsvoorstel verlaagt de IRS-kosten voor bedrijven, wat vooral handig is in deze tijden van hoge inflatie. Ik waardeer het werk van senator Blackburn namens eigenaren van kleine bedrijven in Tennessee”, zei McBride.

Als onderdeel van de Inflation Reduction Act (IRA) van 2022 stemden de Democraten voor een verhoging van de financiering voor de IRS met $ 80 miljard over een periode van tien jaar. De verhoogde financiering zou kunnen leiden tot ongeveer 87.000 nieuwe IRS-medewerkers gegevens van het ministerie van Financiën.

Huisrepublikeinen stemden op 1 januari. 9 om de verhoging van de IRS-financiering in te trekken, maar het is onwaarschijnlijk dat de Democratische meerderheid in de Senaat zal slagen.

LEES HIER DE WETGEVING:
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık