Joy Drop: zijn we eerlijk in ons leren tijdens Black History Month?


Vrienden, ik heb veel te delen in de Joy Drop van deze week. Ik heb de hele vorige week doorgebracht in het prachtige San Diego en kwam terug naar het prachtige bevroren noorden. Dus we beginnen met plezier op het ijs.

1 februari was Nationale Meisjes en Vrouwen in Sportdag en de start van Black History Month. Daarom, de PWHPA met in de hoofdrol Sarah Nurse was perfect.

Radio Canada-website Zwart zijn in Canada biedt ongelooflijke verhalen en perspectieven van de zwarte gemeenschappen in Canada. Het is een fantastische site die een overzicht geeft van het hele land en de verschillende gemeenschappen. Er is een manier om constant te leren en ik vind het geweldig om toegang te krijgen tot deze inhoud. Ik raad ten zeerste aan om ze ook op Instagram te volgen. Het is indrukwekkend om de verhalen en ervaringen van zwarte mensen en hun bondgenoten te horen.

Black History Month gaat deze maand niet alleen over het versterken van zwarte stemmen, het gaat over het leren en integreren van actieve antiracismepraktijken in ons leven. Zijn we eerlijk in ons leren of eisen we in februari meer werk van zwarte mensen? Want leren over de strijd tegen racisme moet het hele jaar door gebeuren. De strijd en triomfen van zwarte mensen gaan door en deze verhalen moeten verteld worden. En het beschermen van hun vreugde is ook nodig.

Je weet dat ik van eten hou en het brengt me zoveel vreugde. Ik vroeg een paar van mijn vrienden en familie naar hun favoriete zwarte restaurants in de GTA.

John, een collega van CBC Sports, vertelde me erover Onyxx-balk en Grill in Brampton, Ontario. Het is van de spelers van het Canadese herenvoetbalteam Junior Holliet. Het is een sportbar met een Caribische flair, wat betekent dat het eten uitstekend zal zijn. Toen vroeg ik Perion Prince, senior producer van de CBC-radioshow Het blok en hij vertelde me erover Scott Hill in Toronto.

Mijn man Mark heeft me er kennis mee laten maken Scottie botten. Hun BBQ-kip en ananassalsa is waar mijn dromen van gemaakt zijn.

Ik sms’te CBC Sports Senior Contributor Morgan Campbell en hij vertelde me erover Boukan eetbaar geluk waar Haïtiaanse fusiongerechten worden geserveerd. Marsha-Gaye Knight, ook lid van het CBC Sports-team, houdt van Suiker Kane waar ook Caribische en Cajun-gerechten worden geserveerd.

Ik zou nalatig zijn als ik het niet zou vermelden Ethiopische keuken omdat injera een van mijn favoriete gerechten is. Ik voeg een video toe van Chef Marcus SamuelsonDat komt omdat het authentiek is en ik de smaken bijna uit het scherm kan horen komen.

Deze maand staat in het teken van zwarte cultuur en prestaties. een van mijn favoriete Canadese artiesten is Deborah Cox. Cox is een bekroond artiest en is opgenomen in de Canadese Music Hall of Fame in 2022. Ze is de eerste zwarte vrouw die te zien is in een tentoonstelling van CARAS en Studio Bell met het Centre national de musique. De tijdelijke tentoonstelling vond plaats van mei 2022 tot januari 2023.

Zijn lied Mooie UR is een van mijn favoriete nummers aller tijden. Het staat op mijn afspeellijst voor persoonlijke verzorging. Hier is haar optreden van de Legacy Awards 2022 op 25 september 2022. Het is altijd krachtig om te onthouden hoe mooi we allemaal zijn.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık