Niet veel voor een miljardair: accountants zeggen dat Trump slechts $ 30 miljoen zou kunnen hebben


Accountants zeiden dat Donald Trump zo weinig als $ 30 miljoen direct beschikbaar zou kunnen hebben – verspreid over honderden bankrekeningen.

Forensische accountants Mark Gottlieb en Bruce Dubinsky, samen met belastingrechtexpert Francine Lipman van de Universiteit van Las Vegas in Nevada, zeiden Het dagelijkse beest Trump heeft waarschijnlijk toegang tot tussen de $ 30 miljoen en $ 100 miljoen, na het bekijken van zijn belastingaangifte voor 2020.

Hoewel Trump zichzelf vaak presenteert als miljardair, waarbij Forbes zijn nettowaarde schat op $3,2 miljard, hebben accountants gesuggereerd dat de waarde voornamelijk afkomstig is van activa waartoe hij niet gemakkelijk toegang heeft.

Gottlieb, die ook belastingrechtexpert is in Manhattan, zei dat een groot deel van het inkomen van Trump in 2020 “fantoominkomen” leek te zijn.

“Als fantoominkomen kan hij het niet aanraken, ruiken, ruiken of gebruiken”, vertelde Gottlieb aan The Daily Beast.

Donald Trump zou toegang kunnen hebben tot slechts $ 30 miljoen, ondanks zijn nettowaarde van $ 3,2 miljard

Donald Trump zou toegang kunnen hebben tot slechts $ 30 miljoen, ondanks zijn nettowaarde van $ 3,2 miljard

Gottlieb beoordeelde de belastingaangiften van Trump voor 2020 en zei dat de documenten een indrukwekkende $ 10,6 miljoen aan rente-inkomsten lieten zien, maar heel weinig in de vorm van dividenden of andere vormen van inkomsten.

En ongeveer $ 9,74 miljoen aan rente-inkomsten is afkomstig van entiteiten die worden gecontroleerd door Vornado Realty Trust, waar Trump een minderheidslid is en geen controle heeft over zijn belang.

“De zelfbenoemde miljardair verdiende slechts een echt inkomen van ongeveer $ 1 miljoen”, vertelde Gottlieb aan The Daily Beast. Maar voor zijn salaris als president en zijn dividenden uit die onbereikbare partnerschappen, bedroeg het werkelijke inkomen van Trump dat jaar meer dan $ 500.000 of $ 600.000. Niet veel geld voor een miljardair.

Lipman herhaalde de conclusie en voegde eraan toe dat de verdeling van het geld over honderden entiteiten betekende dat Trump in feite niet in staat was om “geld uit te zetten”. [his] linkerzak naar zijn rechterzak.

“Het lijkt erop dat hij ongeveer een half miljoen aan rente-inkomsten heeft die hij daadwerkelijk kan aanraken. Geen $ 10 miljoen ‘, zei ze over haar inkomsten in 2020.

Hoewel Dubinsky waarschuwde tegen het raden van de werkelijke activa van Trump, gezien de beperkte informatie in zijn belastingaangifte voor 2020, concludeerde ook hij dat de voormalige president waarschijnlijk geen miljarden dollars aan liquide vermogen had.

“Op basis van mijn ruwe berekeningen waarbij die rente-inkomsten uit de vergelijking werden verwijderd, was zijn werkelijke liquide nettowaarde aanzienlijk lager dan het bedrag dat hij publiekelijk had aangekondigd”, vertelde hij aan The Daily Beast.

Een vertegenwoordiger van Trump reageerde niet onmiddellijk op het verzoek om commentaar van DailyMail.com.

Deskundigen hebben gesuggereerd dat het grootste deel van Trumps waarde in onroerend goed en activa zit, zoals zijn landgoed van $ 350 miljoen in Mar-a-Lago (foto)

Deskundigen hebben gesuggereerd dat het grootste deel van Trumps waarde in onroerend goed en activa zit, zoals zijn landgoed van $ 350 miljoen in Mar-a-Lago (foto)

Donald Trump beriep zich 400 keer op zijn vijfde amendementrecht tegen zelfbeschuldiging tijdens zijn afzetting bij het kantoor van de procureur-generaal van New York in augustus, nieuw onthulde video van de interviewshow

Donald Trump beriep zich 400 keer op zijn vijfde amendementrecht tegen zelfbeschuldiging tijdens zijn afzetting bij het kantoor van de procureur-generaal van New York in augustus, nieuw onthulde video van de interviewshow

DailyMail.com voerde zijn eigen beoordeling uit van de belastingen van Trump toen deze vorige maand openbaar werden gemaakt.

We kunnen bevestigen dat Trump in het Witte Huis weinig federale inkomstenbelasting betaalde en in 2020 niets.

Hij en zijn vrouw Melania zeiden dat ze van 2015 tot 2020 een negatief inkomen hadden van $ 53,2 miljoen.

En Trump betaalde $ 1,7 miljoen aan belastingen over de periode van zes jaar, waarvan slechts $ 750 in 2016 en 2017.

Maar de laatste analyse komt op een moeilijk moment voor Trump, aangezien zijn financiële gegevens nog steeds onder de loep worden genomen te midden van een rechtszaak die is aangespannen door de New Yorkse procureur-generaal Letitia James.

De procureur-generaal van New York, Letitia James, eiste in augustus de afzetting van Trump en iets meer dan een maand later kondigde hij een rechtszaak aan tegen de voormalige president, drie van zijn kinderen en zijn bedrijf wegens het opdrijven van de waarde van zijn eigendommen.

New Yorkse procureur-generaal Letitia James eiste de afzetting van Trump in augustus – en iets meer dan een maand later kondigde hij een rechtszaak aan tegen de voormalige president, drie van zijn kinderen en zijn bedrijf wegens vermeende opgeblazen waarde van zijn eigendommen.

James, een democraat die campagne voerde op geloften om Trump en zijn bedrijven over te nemen, heeft een rechtszaak van $ 250 miljoen aangespannen waarin hij beweerde dat hij banken en geldschieters had misleid over zijn vermogen.

In een verklaringsvideo voor de zaak was te zien hoe Trump 400 keer zijn recht op het vijfde amendement inriep tegen zelfbeschuldiging.

“Het is allemaal erg oneerlijk”, zei Trump in zijn verklaring afgelopen zomer. ‘Iedereen in mijn positie die het Vijfde Amendement niet zou accepteren, zou een dwaas zijn, een absolute dwaas.

“Ik weiger respectvol vragen te beantwoorden over de rechten en privileges die elke burger volgens de grondwet van de Verenigde Staten krijgt”, voegde hij eraan toe, zeggend dat het op advies van zijn advocaat was.

“Dat zal mijn antwoord zijn op alle andere vragen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık