Rachel Furness: De middenvelder verlaat Liverpool in onderling overleg


Rachel Fourness
Furness heeft dit seizoen vier starts gemaakt voor het als negende geplaatste Liverpool

Middenvelder Rachel Furness heeft Liverpool met wederzijds goedvinden verlaten.

De 34-jarige international van Noord-Ierland bracht drie seizoenen door bij de club nadat hij in 2019 bij Reading kwam en scoorde 19 doelpunten in 64 optredens.

Furness was vice-aanvoerder bij Liverpool en hielp de club aan promotie naar de WSL in 2022.

BBC Sport begrijpt dat ze op het punt staat om vanuit Bristol City deel te nemen aan het kampioenschap.

“Het is altijd moeilijk om oudere spelers te verliezen. Ze is een fantastisch persoon en ze is een geweldige dienares geweest voor de voetbalclub en ze zal gemist worden”, zei Liverpool-manager Matt Beard.

“Er waren veel clubs die geïnteresseerd waren. Er was hier een rol voor haar, maar uiteindelijk deed zich de kans voor om waarschijnlijk wat regulier voetbal te krijgen en ik denk dat ze het pad leende dat het beste bij hem paste.”

De in Sunderland geboren Furness, de topscorer van Noord-Ierland met 38 doelpunten in 85 wedstrijden, heeft zijn internationale dienst neergelegd in augustus maar wees erop dat ze niet met pensioen is gegaan.

Ze werd afgelopen december door de BBC uitgeroepen tot sportpersoonlijkheid van het jaar in Noord-Ierland nadat ze het internationale team had geholpen zich te kwalificeren voor Euro 2022 voor vrouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık