Recordondertekening Enzo Fernández zegt dat hij Chelsea ‘naar een hoger niveau’ wil tillen – video | Voetbal


Enzo Fernández zegt dat hij Chelsea ‘naar het volgende niveau’ wil brengen na zijn recordtransfer van £ 106,8 miljoen van Benfica. De Argentijnse middenvelder werd de duurste speler in de Britse voetbalgeschiedenis toen hij op de dag van de transferdeadline naar Stamford Bridge verhuisde en vorig jaar werd uitgeroepen tot beste jonge speler op het WK, waar hij Argentinië hielp kampioen te worden.

“Het is een geweldige club, het is een club die nog steeds vecht en de Champions League heeft gewonnen en we zullen proberen alles te bereiken wat de club wil en het naar een hoger niveau te tillen”, zei hij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık