Revers crève-cœur voor Mathurin et les Pacers


Ondanks een vrij comfortabele opmars in de eerste helft van de wedstrijd, lieten de Indiana Pacers de Los Angeles Lakers hun vertrouwen verliezen om eindelijk te ontsnappen aan de wedstrijd 112 tegen 111, donderdagavond, in Gainbridge Fieldhouse.

• Ofwel: Bennedict Mathurin uitgenodigd voor weekend des étoiles

• Ofwel: NBA: een onvergetelijke avond voor LeBron James

Chez les Pacers, le Québécois Bennedict Mathurin a livre l’une de ses moins bonnes performances de la saison. De jeune homme de 20 en een recolté cinq points en ne reussissent que trois paniers, don’t un du centre-ville. Le Montréalais voegde vier rebounds toe in 20 minuten op de vloer.

Dit is zijn tweede pluspuntentotaal in 2022-2023. Op 8 januari boekte Mathurin vier punten tegen de Charlotte Hornets.

Les Pacers hebben een fort debuut en prenant een prioriteit van 13 punten à la half-temps. Cette avance a toutefois fondu comme neige au soleil, et les Lakers ontzag les devants au quatrième quarter en limitant les favoris locales à 15 punten.

LeBron James is een man met een missie en probeert de grote Kareem Abdul-Jabbar te overtreffen als de beste point guard in de geschiedenis van de NBA. “King James” voegde 26 punten toe aan zijn record tegen Indiana, wat niet meer is dan 63 punten op het record.

Center Anthony Davis deed het zelfs beter dan zijn beroemde teamgenoot met een double-double van 31 punten en 14 rebounds.

Il s’agit d’un quatrième revers consécutif pour les Pacers (24-29). De Lakers (25-28), wat hen betreft, vertegenwoordigen du poil de la bête avec une deuxième overwinning de suite.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık