Tottenham-bestuur geeft fouten toe, maar verdedigt ‘eersteklas rekrutering’ in brief aan fansJ

Het bestuur van Ottenham verdedigde de recente transferuitgaven van de club krachtig in een brief aan de supporters.

De Tottenham Hotspur Supporters Trust (THST) schreef begin januari aan de club met vier belangrijke vragen over de strategie en financiën van de club, bedoeld om de bezorgdheid van haar leden en de bredere fanbase weer te geven, waarvan een factie vocaal de president heeft genoemd. Daniël Levy neemt ontslag.

Een van de zorgen van THST waren de opmerkingen van hoofdcoach Antonio Conte dat de club in de toekomst voortdurend grote bedragen moet uitgeven om te strijden om de hoogste eer.Spurs, die zondag gastheer zijn van Manchester City, hebben vorige maand twee spelers van het eerste elftal aangetrokken: Arnaut Danjuma op huurbasis van Villarreal en Pedro Porro in een deal die mogelijk meer dan £ 40 miljoen waard zou kunnen zijn.

In antwoord op vragen van THST benadrukte het bestuur dat de perceptie van de club over de uitgaven niet de “feiten” weerspiegelde sinds de verhuizing naar het nieuwe stadion in 2019.

“De club heeft veel in de ploeg geïnvesteerd. Het is een continu proces met als doel de club jarenlang in een goede positie op het veld te houden. Sinds de opening van het stadion in april 2019 hebben we meer dan £ 500m, wat ons in het hoogste kwartiel van de Premier League-uitgaven plaatst, en we hebben in januari ook aanzienlijk geïnvesteerd in het damesteam.

“Desondanks zien we constant verwijzingen naar ons waargenomen gebrek aan steun voor hoofdcoaches en gebrek aan uitgaven. Het is belangrijk dat we de feiten onder ogen zien – onze uitgavenniveaus laten heel duidelijk zien dat we ons voetbalteam hebben gesteund.”

Conte riep de club ook op om te stoppen met het maken van fouten op de transfermarkt, en het bestuur erkende dat dure flops, waaronder Tanguy Ndombele en Giovani Lo Celso, schadelijk zijn geweest.

“Er is altijd een dunne lijn tussen langetermijninvesteringen en kortetermijndenken – daarom moet onze rekrutering eersteklas zijn”, vervolgt de brief.

“Fouten op dit niveau laten een financiële en sportieve impact achter voor toekomstige seizoenen. We hebben de financiële impact gevoeld van steun voor spelersaankopen die niet hebben uitgepakt zoals gehoopt. We hebben stappen ondernomen om dit gebied van recente operaties te verbeteren en vensters weerspiegelen dit.” “

THST zei dat het de “directe betrokkenheid” van de club verwelkomde, maar voegde eraan toe: “We hadden graag gezien dat de club meer erkenning had gekregen voor de legitieme zorgen die door veel fans werden gedeeld en een volledigere uitleg op een aantal belangrijke gebieden. We zijn er zeker van dat dat “Alle Spurs-fans onderschrijven de ambitie van de club om zich regelmatig te kwalificeren voor de Champions League en uit te dagen en trofeeën te winnen. Er moet echter worden erkend dat een enkele trofee in 22 jaar niet kan worden beschouwd als het behalen van deze mate van succes.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık