Vertegenwoordiger “Squad” Rashida Tlaib stort huilend in op de vloer van het huis


Democratische vertegenwoordiger. Rashida Tlaib uit Michigan barstte donderdag in tranen uit op de vloer van het Huis van Afgevaardigden nadat mede-Democraat Rep. Ilhan Omar uit Minnesota is verwijderd uit de commissie Buitenlandse Zaken van het Huis.

Omar’s plaats in de commissie Buitenlandse Zaken van het Huis werd verwijderd vanwege haar eerdere antisemitische opmerkingen over Joden, waaronder opmerkingen waarin ze beweerde dat de Amerikaanse steun aan Israël “helemaal over de Benjamins” ging. Republikeinen stemden om Omar uit de commissie te schoppen door donderdag te stemmen, wat Tlaib ertoe aanzette om tegen de beslissing te protesteren en in tranen uitbarstte. (GERELATEERD: Republikeinse wetgevers worden geconfronteerd met wegversperringen in een poging om Ilhan Omar uit de commissie Buitenlandse Zaken te verwijderen)

“Waar zijn de strijders van de vrijheid van meningsuiting vandaag? vroeg Tlaib. “De hypocrisie is duidelijk voor het Amerikaanse volk, je laat zien wie je allemaal werkelijk bent.”

Tlaib begon te huilen en bleef praten, ondanks dat hij herhaaldelijk te horen kreeg dat zijn tijd om was.

“Ik weet dat congreslid Omar niet het zwijgen zal worden opgelegd”, schreeuwde Tlaib. “Aan parlementslid Omar, het spijt me zo zuster dat ons land u vandaag door deze kamer in de steek heeft gelaten! »

Tlaibs microfoon werd uiteindelijk uitgeschakeld toen ze weigerde te erkennen dat haar tijd was verstreken.

De stemming was langs partijlijnen verdeeld, waarbij 218 Republikeinen ervoor kozen om Omar uit de commissie te verwijderen, terwijl 211 Democraten stemden om haar in haar rol te houden. In de resolutie van de Republikeinen stond dat Omar “het Huis van Afgevaardigden te schande had gemaakt” met zijn antisemitische opmerkingen en het had “gediskwalificeerd” van een plek in de commissie buitenlandse zaken.

Tlaib reageerde niet op het verzoek om commentaar van de Daily Caller News Foundation.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık