Waarom sommige Democraten ermee instemmen om migranten per bus uit grensstaten te evacueren: NPR


Republikeinse gouverneurs vervoerden migranten uit staten in de buurt van de zuidelijke grens. Sommige democraten die er aanvankelijk tegen waren, zeggen nu dat het een humanitaire dienst is, geen politiek statement.Auteursrecht © 2023 NRP. Alle rechten voorbehouden. Bezoek de pagina’s met gebruiksvoorwaarden en machtigingen van onze website op www.npr.org voor meer informatie.

NPR-transcripten worden in piekuren gemaakt door een NPR-contractant. Deze tekst is mogelijk niet in zijn definitieve vorm en kan in de toekomst worden bijgewerkt of herzien. Nauwkeurigheid en beschikbaarheid kunnen variëren. De gezaghebbende opname van de programmering van NPR is de audio-opname.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık