Mayfair Witches zal een nieuw seizoen vol spreuken starten


Een jonge man met vettig haar zegt iets schokkends tegen een oudere vrouw.

Foto:: Alfonso Bresciani/AMC

de engelen komen eraan Slecht:en dat zijn ze blijkbaar niet niet: slecht Meer, Velma: bereidt zich voor om zijn mysterie vanaf het eerste seizoen op te lossen. En ik zou het ook hebben gehaald, zonder deze indiscrete spoilers!


groene bank

Verscheidenheid: meldt dat Tatiana Maslany en Jasmin Savoy Brown gehecht zijn aan de hoofdrol in: groene bankeen nieuwe scifi-horrorfilm van: Maken me bang: En: Weerwolven binnen regisseur Josh Ruben. Naar verluidt “vindt plaats in een echte Amerikaanse stad waar wifi, mobiele service en alle andere radio-uitzendingen ten strengste verboden zijn”, volgt het verhaal “kinderslaapcoach Sloan (Brown), die zich realiseert dat ouders van het kind waar ze voor zorgt zo veel meer dan de onwetende yuppies die ze lijken te zijn.”


Holland, Michigan

E: hoorde ook dat Gael García Bernal samen met Nicole Kidman de hoofdrol zal spelen in: Holland, Michigan een “thriller in Hitchcock-stijl met geheimen die op de loer liggen onder een stad in het Midwesten” door: Kosten: regisseur Mimi Cave.


De exorcist

Volgens: Deadline:Lidja Jewett (Zwarte Panter) toegetreden tot de cast van David Gordon Green De exorcist bij Bloomhouse. Details over zijn personage zijn op dit moment niet beschikbaar.


Zonder titel Damien Leone-project

In gesprek met: Insider:Damien Leone heeft onthuld dat hij een project in ontwikkeling heeft bij Sam Raimi’s Ghost House Pictures dat hij hoopt te filmen voordat Angstaanjagende 3:.

Ik heb een origineel project in ontwikkeling met Ghost House Pictures, het productiebedrijf van Sam Raimi. Dus als dat gebeurt, zou dat geweldig zijn. Ik hoop echt dat dit eerder kan gebeuren Angstaanjagende 3:of het kan direct daarna gebeuren, we zullen zien.


Rechercheur Pikachu 2

Volgens: Veelhoek:, Rechercheur Pikachu 2 is nog steeds in “actieve ontwikkeling” bij Legendary.


65:

Verdomd walgelijk meldt de buitenaardse dinosaurusfilm van Adam Driver, 65:, staat nu gepland voor een releasedatum van 10 maart 2023.


Vijf nachten bij Freddy’s

Het filmen van de live-action is officieel begonnen Vijf nachten bij Freddy’s film


De Vuurtorenheksen

Deadline: meldt Vera Miao (Horrorverhalen in twee zinnen) werkt momenteel aan een televisieserie gebaseerd op de roman uit 2021 van CJ Cooke, De heksen van de vuurtoren, bij Studiocanal en The Picture Company. Cooke’s roman volgt een moeder en haar drie dochters terwijl ze “aankomen op een mysterieus Schots eiland om een ​​vervallen vuurtoren te runnen. Als alleenstaande moeder Liv de opdracht krijgt om een ​​muurschildering te maken op een eeuwenoude vuurtoren op een afgelegen Schots eiland, krijgt ze de kans om opnieuw te beginnen met haar drie dochters – Luna, Sapphire en Clover. Als twee van haar dochters verdwijnen, is ze boos. Ze ontdekt dat de grot onder de vuurtoren ooit een gevangenis was voor vrouwen die beschuldigd werden van hekserij. De lokale bevolking waarschuwt haar voor wildlingen, bovennatuurlijke wezens die menselijke kinderen nabootsen, gemaakt door heksen om wraak te nemen. Liv krijgt te horen dat wildlingen gevaarlijk zijn en gedood moeten worden. Tweeëntwintig jaar later is Luna op jacht naar haar vermiste zussen en moeder. Als ze wordt gebeld over haar jongste zus, Clover, is ze aanvankelijk extatisch. Clover is de zus die ze zich herinnert – behalve dat ze nog zeven jaar oud is, de leeftijd die ze had toen ze verdween. Luna is bang dat Clover een wildling is. Luna heeft weinig herinneringen aan haar tijd op het eiland, maar ze zal moeten terugkeren om de waarheid te achterhalen over wat er met haar familie is gebeurd. Maar ze beseft niet hoeveel de waarheid haar zal veranderen.”


Heksen van Mayfair

De hedendaagse heksenserie van Anne Rice is vernieuwd voor seizoen twee, volgens: Verscheidenheid:die toevoegt “De productie van seizoen twee zal naar verwachting later dit jaar in New Orleans beginnen.”


Percy Jackson en de Olympiërs

De productie is officieel voltooid voor het eerste seizoen van: Percy Jackson en de Olympiërs.


Slecht:

In gesprek met: TV-lijn:co-showrunner Robert King bevestigde het derde seizoen van: Eva:Ik zal me concentreren op engelachtige entiteiten die niet minder angstaanjagend zijn dan demonen.

Het hele punt van de show is proberen dingen eng en grappig en dramatisch en emotioneel te houden en het probleem dat je hebt met het goddelijke is vaak dat het niet zo dramatisch of niet zo gruwelijk is als het satanische – totdat je de Bijbel leest en ziet hoe angstaanjagende engelen: Zijn:. Het laatste woord dat uit de mond van deze engel kwam was: hoop, en toen voelde het een beetje cheesy en we lieten het vallen. Maar ik denk dat ons idee is om te proberen een manier te vinden om het verschrikkelijke in evenwicht te brengen met de meeste hoop.


de flits

TV-lijn:Matt Ausiello van , onthulde ook de première van seizoen 9 van: de flits omvat “een kort kussengevecht, veel Shirtless Barry, en een “Ooh, heb ik dat goed gehoord?” name-drop uit een andere Arrowverse-serie.


Velma:

Ten slotte moet Velma een manier vinden om de herinneringen van haar moeder terug te krijgen in de trailer van ‘The Brains of the Operation’, haar eerste seizoensfinale bij HBO Max.

Velma Seizoensfinale Promo (HD) Scooby-Doo serie voor volwassenen HBO Max


Wil je meer io9-nieuws? Ontdek wanneer u op de laatste moet wachten Wonder:, Star Wars:En: StarTrek: versies, wat biedt de toekomst voor de DC-universum in film en tven alles wat u moet weten over de toekomst van: Doctor who:.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık