Biden om de gouverneurs van het land en de president van Brazilië te verwelkomen in het Witte HuisMeer abrupt, ze kwamen aan de macht te midden van zorgwekkende politieke onrust, slechts twee jaar na elkaar. Ze voerden allebei campagne met de belofte om hun land terug te brengen naar de normaliteit na vier jaar van soms chaotische heerschappij door leiders in populistische stijl. En ze versloegen de zittende presidenten die weigerden de verkiezingsuitslag als legitiem te erkennen, wat leidde tot opstanden in de hoofdsteden van hun twee naties – één op 1 januari. 6 januari 2021 en de andere op 8 januari 2023.

Vrijdag ontmoeten Biden en Lula elkaar in het Witte Huis, wat een belangrijk signaal moet zijn dat hun democratieën veerkrachtig zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık