Foto’s voor de week die eindigt op 17 februari 2023


Washington gonsde deze week van UFO’s toen wetgevers antwoorden zochten over recente luchtobjecten die door het Amerikaanse leger waren neergeschoten. CQ Roll Call-fotojournalisten waren op Capitol Hill en legden alle vliegende schotelwoede en meer vast.

Transportsecretaris Pete Buttigieg spreekt maandag op de wetgevende conferentie van de National Association of Counties in 2023 in het Washington Hilton. (Tom Williams/CQ Roll Call)
sen. John Fetterman arriveert dinsdag in de Senaat voor de geheime briefing over de drie niet-geïdentificeerde objecten die door het Amerikaanse leger zijn neergeschoten. Dat maakte het kantoor van de Pennsylvania Democrat donderdag bekend dat hij zich heeft aangemeld bij het Walter Reed National Military Medical Center voor ziekenhuisbehandeling voor klinische depressie (Bill Clark/CQ Roll Call)
Charles E. Schumer, leider van de meerderheid in de senaat, gaat woensdag naar een nieuwe briefing in het Capitol Visitor Centre over niet-geïdentificeerde objecten die boven het Amerikaanse en Canadese luchtruim zijn neergehaald. (Tom Williams/CQ Roll Call)
Senator uit West-Virginia. Joe Manchin, III, rechts, spreekt woensdag met verslaggever Bob Woodward tijdens een hoorzitting van de Senaatscommissie voor strijdkrachten. (Tom Williams/CQ Roll Call)
Jack Reed, voorzitter van de strijdkrachten van de senaat, links, en senator. Tommy Tuberville uit Alabama wordt gezien tijdens de hoorzitting van het panel van woensdag. (Tom Williams/CQ Roll Call)
Voormalig gouverneur van South Carolina, Nikki Haley, wordt woensdag afgebeeld tijdens haar evenement in Charleston, waar ze haar voornemen aankondigt om zich kandidaat te stellen als de Republikeinse kandidaat voor het presidentschap in 2024. (Bill Clark/CQ Roll Call)
Een toeschouwer bij het presidentiële aankondigingsevenement van Haley in Charleston, South Carolina, nam woensdag de voormalige gouverneur van de staat Palmetto op met een smartphone. (Bill Clark/CQ Roll Call)
De voorzitter van de Senaatscommissie Landbouw, Voeding en Bosbouw, Debbie Stabenow, wordt gezien naast haar officiële portret tijdens de panelhoorzitting op donderdag. (Tom Williams/CQ Roll Call)
President Joe Biden arriveert donderdag bij het Eisenhower Executive Office Building om de media toe te spreken over de luchtobjecten die boven de Verenigde Staten en Canada zijn neergeschoten. (Tom Williams/CQ Roll Call)
Senator Tim Scott uit South Carolina houdt donderdag de keynote-toespraak tijdens het Charleston County GOP Black History Month Banquet in het Citadel Alumni Center in Charleston. (Bill Clark/CQ Roll Call)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık