Wetgevers van de rode staat proberen lokale overheden te verbieden de federale wapenwetten te handhaven


Republikeinen in Ohio proberen te voorkomen dat de lokale overheid en wetshandhavers de federale overheid helpen bij het handhaven van federale wapenwetten, statuten of uitvoeringsbesluiten, volgens recent ingevoerde wetgeving.

Republikeinse vertegenwoordigers van de staat Ohio. Mike Loychik en Jean Schmidt presenteerden Huisrekening 51 in de wetgevende macht van Ohio op 2 februari. Op 15 oktober beweerde hij dat de wet een bescherming was voor politieagenten die de “anti-Ohioan-eenheid” van president Joe Biden niet wilden handhaven. als gevolg in de verzending van Columbus. Onder het wetsvoorstel vallen federale wetten met betrekking tot “het bezit, eigendom, gebruik of overdracht van een vuurwapen, accessoire of munitie door gezagsgetrouwe burgers” of wetten die oproepen tot “de inbeslagname van vuurwapens, accessoires of munitie van gezagsgetrouwe burgers”. burgers” zou worden uitgesloten van executie, volgens de wetgeving.

“Elke politieagent die ik de afgelopen twee jaar heb gesproken, heeft zijn verzet uitgesproken tegen gedwongen worden om Joe Bidens wetshandhavingsteam tegen de mensen van Ohio te worden”, vertelde Loychik aan The Dispatch. “Dit wetsvoorstel beschermt degenen die nooit die beslissing hoeven te nemen.”

Lokale overheden die het wetsvoorstel overtreden, zullen volgens de wetgeving te maken krijgen met civiele rechtszaken en boetes tot $ 50.000 voor elke overtreding.(GERELATEERD: Rode deelstaatregering weigert FBI-wapenspalkregel af te dwingen die ‘het Tweede Amendement uitholt’)

De voorgestelde wetgeving verhindert ook dat lokale overheden handelen naar federale wetten die belastingen heffen op wapens of accessoires die niet gebruikelijk zijn of die volgens de wetgeving een “huiveringwekkend effect” creëren voor inwoners. Het wetsvoorstel blokkeert ook de handhaving van elke registratie of tracking van vuurwapens, vuurwapenaccessoires en vuurwapenbezitters.

Het wetsvoorstel weerspiegelt een wet aangenomen in Missouri in 2021 die de handhaving beperkt van federale wetten die in strijd zijn met de visie van de staat op het tweede amendement, aldus de verzending. Het ministerie van Justitie (DOJ) klaagde Missouri aan nadat de wet was aangenomen en zei dat de staat “niet zomaar federale wetten ongeldig kon verklaren”. als gevolg naar een persbericht van de DOJ.

Loychik denkt dat HB 51 zelfs sterker is dan de wet van Missouri, volgens de Dispatch. “Er zijn wijzigingen aangebracht. Dit wetsvoorstel is veel sterker”, zei hij, erop wijzend dat het wetsvoorstel de suprematieclausule niet zal schenden.

“House Bill 51 betwist dat niet,” zei Loychik. “Het stelt simpelweg dat de staat Ohio de federale overheidsinstanties niet zal helpen bij het handhaven van hun wapenbeheersingsprogramma door onze lokale wetshandhaving op te eisen.”

Eerder in februari heeft de Republikeinse gouverneur van Montana. Greg Gianforte stuurde een brief naar de Amerikaanse procureur-generaal Merrick Garland waarin hij zei dat Montana de definitieve regel van het Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives (ATF) voor wapenriemen niet zou handhaven.

De brief volgt op HB 258, aangenomen door de Montana Legislature in 2021, een wet die verhindert dat vredesambtenaren, staatsambtenaren of werknemers van een staatkundig onderdeel “een federaal verbod op vuurwapens afdwingen, helpen bij de handhaving of anderszins meewerken aan de handhaving”. , tijdschriften of munitie’, als gevolg aan wetgeving.

“Ons recht om wapens te houden en te dragen is een integraal onderdeel van het rijke erfgoed van Montana en onze natie, en deze regel is rechtstreeks in strijd met onze langdurige tradities. De regel negeert ook het ontwerp en de bedoeling van de stabiliserende beugels – om veteranen met een handicap te helpen voluit te schieten.” -formaat pistolen, ‘zei Gianforte. gezegd in de brief.

Loychik en de DOJ hebben niet onmiddellijk gereageerd op het verzoek om commentaar van de Daily Caller News Foundation.

Alle inhoud die is gemaakt door de Daily Caller News Foundation, een onafhankelijke, onpartijdige nieuwsdienst, is gratis beschikbaar voor elke legitieme nieuwsuitgever die een groot publiek kan bereiken. Alle opnieuw geposte artikelen moeten ons logo, de naamregel van onze verslaggever en DCNF-lidmaatschap bevatten. Neem voor vragen over onze richtlijnen of samenwerking met ons contact op met licensing@dailycallernewsfoundation.org.
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online
Watch When You Finish Saving The World Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık