jan. 6 afbeeldingen vrijgegeven door Tucker Carlson laten een andere kant van de opstand in het Capitool zienTalloze nooit eerder vertoonde beveiligingsbeelden van de opstand in het Capitool van vorig jaar onthulden een andere kant van de gebeurtenissen dan die van 1 januari. 6 Select Committee geportretteerd in de afgelopen twee jaar.

Meer dan 40.000 uur aan beeldmateriaal werd exclusief uitgebracht op Tucker Carlson van Fox News Channel door House Speaker Kevin McCarthy, Republikein van Californië.

Maandag’s ‘Tucker Carlson Tonight’ uitgezonden beelden die laten zien dat de meeste pro-Trump-demonstranten die het Capitool schonden geen luidruchtige ‘dodelijke’ menigte waren zoals beschreven door de Democraten, maar meestal een grote groep die als toeristen rond het Capitool marcheerde.

Carlson zei dat de beelden ook lieten zien dat de Democraten de beelden selectief hadden bewerkt om senator belachelijk te maken. Josh Hawley, Republikein van Missouri, als een lafaard en om Rep. Barry Loudermilk, Republikein van Georgia, die de relschoppers heeft geholpen.

John Strand uit Los Angeles, een verdachte op 6 januari, werd teruggebracht na het zien van de beelden.

‘Het is altijd één ding om te weten, er is tegen je gelogen. Het is iets anders om hem voor de camera voor de wereld te zien”, vertelde hij aan The Washington Times. “Ik denk dat dit echt een historisch niveau is van flagrante overheidsmisleiding en boosaardigheid jegens onschuldige burgers. Het is schokkend.

Onder de groep die op maandagavond werd getoond, bevond zich Jacob Chansley, beter bekend als “Q-Anon Shaman”, die gemakkelijk herkenbaar was aan zijn hoed met bonthoorntjes, blote borst en gezichtsverf.

De eerste indruk van de heer Chansley, onmiddellijk na de rel, was dat hij een gevaarlijke figuur was die zich thuis voelde met zijn megafoon in de Senaatskamer.

Aanklagers beweerden dat hoewel de heer Chansley nooit werd beschuldigd van geweld, hij het “publieke gezicht van de Capitol Riot” was die de aanval inging met een wapen, een puntige vlaggenmastspeer.

Aanklagers beweerden ook dat hij herhaalde politiebevelen negeerde om het Capitool te verlaten.

De heer Chansley, die tientallen jaren gevangenisstraf riskeerde, accepteerde in november 2021 een pleidooiovereenkomst, waarbij hij schuldig pleitte aan een misdrijf wegens het belemmeren van een officieel proces. Hij werd veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf.

Voorafgaand aan zijn veroordeling zei hij dat hij geen opstandeling was en had hij bezwaar tegen de manier waarop de media hem afbeeldden na de rel.

De nieuwe beelden die door Fox zijn vrijgegeven, lijken de bewering van de heer Chansley te ondersteunen. Hij ging met een groep mensen het Capitool binnen via een openstaande deur aan de kant van de Senaat.

Van daaruit wordt hij naar de lege Senaatskamer begeleid door de politie van het Capitool, die al wetgevers en personeel had geëvacueerd.

“Politieagenten van het Capitool namen hem mee naar meerdere ingangen en probeerden zelfs gesloten deuren voor hem te openen. We hebben ten minste negen officieren geteld die binnen handbereik zijn van de ongewapende Jacob Chansley”, zei de heer Carlson.

“Geen van hen probeerde hem zelfs maar te vertragen. Chansley begreep dat de politie van het Capitool zijn bondgenoten waren. De video laat zien hoe hij hen bedankte in een gebed op de vloer van de Senaat.

Voormalig West Virginia-wetgever Derrick Evans, die werd aangeklaagd en veroordeeld door de federale autoriteiten nadat was ontdekt dat hij de conferentie van januari had bijgewoond. 6 rally, zei dat hoewel geen van de informatie noodzakelijkerwijs nieuw voor hem was, het grootste deel van het publiek de details van wat er die dag gebeurde niet volgde.

“Jacob was nooit gewelddadig. Hij was nooit destructief, zoals hier op Tucker is bewezen. En de man riskeerde tientallen jaren gevangenisstraf en hij sloot een pleidooi om bijna vier jaar gevangenisstraf uit te zitten”, vertelde hij aan The Times. “Zijn leven is geruïneerd. .Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

potatoe peeler -

personel sağlık

potatoe peeler -

personel sağlık